Røgning for smagens skyld

Lene Fruelund og Mogens Lyngsdal - har været hobbyrøgere i mange år, og har nu samlet deres erfaringer i denne bog. Erfaringer, som er brugbare for enhver, der har lyst til at forsøge sig med røgning. I bogen får du en grundig indføring i hele den proces, der går forud for røgningen af et produkt– saltning, krydring og tørring, og naturligvis en grunding indføring i selve røgningen. Du får tips til at lave en tørrekasse og til at bygge din egen røgovn, men også en anvisning på, hvordan du kan bruge en kuglegrill til at røge i. Du får gode råd med på vejen af professionelle røgemestre gennem et besøg i Katrinedal Fiskerøgeri og hos slagter Kjærby i Silkeborg. Du bliver taget med til Ringkøbing, hvor havnemester og fjordfisker Jes Ebsen fortæller, hvornår der er sæson for de forskellige fisk, som er gode at røge. I et af bogens kapitler fortæller vi, hvordan du kan lave dine egne spegepølser. Endelig får du også en række opskrifter, som du kan tage udgangspunkt i, når du selv kaster dig ud i røgningen.

189 kr.